Tiera Rose







Posted Saturday, 7 January 2012 ♥ 06:50 ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum :) hehehe.


okay baru lepas packing barang nak masok asrama esok, ya allah betul ke nie aku dh nak masok skolah balek ? aduhh sedehnyeeee. hmm okay tkpe nk buat mcm mane kann. today last aku nak update blog, so nak ppost byk byk. hehe nanti mesti aku rindu kat semue oranggg, haihhh kejap jea do rase cuti, then dh nak kene masok asrama. dah lah masok skolah baru, kalau bdk bdk asrama ni blagak sombong poyo tgk ahh aku buat ape , aku lempang lempang dorang :P hehe gangster ni wehh . haha kmerepekk kejap. naseb baek ade kawan esok yg masok skolah dgn aku, hehe adk angkat aku masok skolah dgn aku. awww sukenyeeeee . nak thu siape ? alaaa "FARAH KYRA" hehe die lahh adk angkat aku yg masok skolah dgn aku. siape laa tak kenal die kann, hehe takde lah bosan aku kt asrama nnti, ade jugak budak comel nie . hehehe. 




Ini lahh adk aku yang comel , haha farah kyra lah kawan aku dkt asrama nanti ;)


 _________________________________________________________________________________



haa gambar atas ni, gmbar abang kesayangan aku <3 "moose gemok" hehe kacak kan die, comel kan die, handsome kan die, anggun kan die, comel kannn. haha k stop ;) hehehhe :p


okay nanti kat asrama sure sure aku rindu kau banggg :'( serious sedeh nie, haha. okay aku nak cakap siket pasal abg moose aku nie, hehe before aku msok skolah aku nak cakap pasal abg aku nie. die nie bukan abg angkat aku okayy , tapi abg separuh kandung ;) hehehe serious tak tipu taw. haha. hmm die ni baek sangat dgn aku taww, even kitorang baru jea kenal. aku jumpe die hri tuh time kluar dgn adi johan kedeng tuh. time tuh moose ade dgn adi so aku pon lepak laa dgn die. kitorang cite ape ntah, tp mcm ahh aku cite kt die. haha maklumlah mulut aku ni mne boleh diam. hehe , thu takk , die slalu nasihat kan aku , nasihat bende baek lah kann, haha dah name nasihat sure sure ahh bende baek takkan bende burok kot, haha. aku happy sangat jadi adek die, tersangat sangat lah happy. bg aku die ni takecare , suke amek berat pasal aku. ya allah sumpah aku terharu dgn kau bang. kau baek tahu takkkkk, btw aku suke sangat tgk abg aku ni dgn gf die sbb terlampau lampau lah sweet, dari care die aku thu die sayang sangat sangat kat gf die. ya allah aku bace blog die pun aku tersenyum sorang sorang mcm org gile thu tak, hehe comel jea do laki ade blog. bkn semue laki rajen nak share share crite dorang kt blog. tp abg aku nie laenn. hehe untung gile gf die dapat die do. die pun untung jgk dpt gf die tuh. sbb gf die baekkkkkk. die crite kt aku pasal gf die. tp die tk cite byk pon. die cite siket jea. kdekut die nie, kasi lempang bru thu. hehe. aku harap sgt abg aku kekal dgn gf die tuh . hehe okay lahh itu jea aku nak cakapp pasal abg kesayangan aku nie :) abg, kau jage diri kau baek baek taw, study study study study study and study okayy . hehe, yg paleng penteng solat kene jage ok abg mooseeeee, hehe. ehh kirem salam kat mama adek k ? ehh mama adek pulak , mama abg ahhh . haha saje jeaa. okay thats all about my brother . Ilovehimsomuchhh as my good brother <3


 ________________________________________________________________________________






okay atas ni saya Nur fatien atiera ;) hehe .


Nanti aku dah balek asrama hampa semua jgn ahh lupe kat aku okayyyy, jgn taww ! aku sentiase ingat korang semueee, even yg tak kenal. haha tipu ah tu kann. doakan yg terbaik untuk aku okayy. doakan aku cepat habes quran ;) eh tlg sampaikan salam syg aku dekat ******** <3 hehe Ilove all my family my friend my tut tuttt , hahaha. okay tk dinafikan nanti kat sane mesti rindu nak online , rindu semuenye ah senang cite :'( okayy taknak ckp byk byk, sbb byk sangat ckp pun tk elok kann. hehe, okayy bye nanti aku dah cuti aku update lagi ok. kbaiii thanks for reading my post, hehe byeeee Iloveyou , mmuahhhhh :* Assalamualaikum semueeee :') Daa~


Posted Friday, 6 January 2012 ♥ 04:15 ♥ 0 say Hello(s)



Assalamualaikum readerss :)

Haiii , gambar atas nie tadi pagi . hehe aku saje kluar pagi tadi pakai tudung labuh . hehehe . ehh okay luse aku dah masok asrama, so tak lame pun lagi aku nak enjoy enjoy. nak online, nak manje manje dgn ibu and ayah. nak buang mase dgn bende bende yg tk berfaedah ni, haha. serious sedeh sangat nak berpisah dgn semue tapi dh name student so pengorbanan tu mesti lah ade kann . hehe poyo jap . jangan lupe kat aku "TIERA ROSE" okayyy ;) hehehehe. ehh tahu takk , skarang kan umur aku dah "16" so ramai yg tanye eh tiera you amek aliran ape ? malu nak cakap, haha kgedik. guysss, untuk tahun nie aku tak amek akedemik, sebab aku kene focus untuk alquran and kitab kitab semue tuh. doakan lah aku cepat habeskan quran taww cepat habes cepat lah aku lanjutkan plajaran akedemik. aku betul betul niat nak brubah do. sbb nanti time spm aku dh tak sanggup tgk ibu and ayah kecewe dgn result aku mcm mne dorang kecewe dgn result pmr. even dorang tk cakap dorang kecewe, tp aku tahu dorang kecewe sbenarnye. hehe contact batin anak dgn ibu ayah ni kuat wehh. hehehhe. tak dinafikan knp result pmr aku tersangat sangat lah cool, gentle aku cakap. time aku form3 aku  byk gile maenn. sibuk dgn cinta cintan monyet tuh. sumpah nyesal. jgn cakap mnyesal takde gune k ! sbb dari kite mnyesal tuh lah kite mule sedar kesilapan kite. hehe bkn poyo okay tp aku cakap ape yg aku rase. Bak kate pepatah "Blajar dari kesilapan" hehe, pndai berkate kate. bile aku dh tgk result pmr aku yg comel tuh, aku mule ahh nanges ahh mnyesal ahh, and now baru aku tahu knp ibu and ayah slalu cakap "Blajar dekk , Blajar , jgn mnyesal kmudian" haha time ibu ckp mcm tuh siket pon aku tk heran, tp skarang bru aku faham knp ibu aku ckp mcm tuh. org org yg dekat dgn aku slalu igtkan aku, "belom terlewat lg tiera nak brubah" hehe thank youu guyss, bile korang igtkan aku mcm tuh, aku semangat sgt thu takk, sbb aku fiker aku belom ketinggalan lg nak berjaya. ecehhhh aku ni ckp jea lebeh, haha jangan pandang sbelah mate ;) kite kene yakin dgn diri sendiri. hmm bile org tnye , ehh tiera result pmr brape ? aku pon ckp laa haa result ? hehe dgn senyum lebar then aku akn terus tukar topic. haa tahu pon malu dgn result kau fatien atiera ! haha drpd situ jgk baru aku thu , kalau aku malas blajar , result cacat semue tuh , org bkn rugi pape punnn . aku yg rugi malu rase mcm hine semue lahh. haha even itu result pmr jea, tp dri situ org boleh nilai betape malas nye nur fatien atiera. so aku dah taknak ahh org fiker mcm tu kann. aku taknak ahh mulot aku ni jea cakap manis, aku try brubah slow slow, dgn support dri family, kawan kawan semue aku jd lg smangat. hehe terime kasihhhhh ;) tapi aku tkde ahh brubah smpai nak tutop account fb , taknak gune hp taknak berenjoy enjoy lg, haha over ahh tu kann . okay itu jea untuk hari nie , hehe doakan aku cepat habeskan quran okayy. thanks for all readers, kbaii takecare and iloveyouu :* Assalamualaikummmm ;)


Me
My name is Tiera, 16 yrs old, anything just ask me :)